Aspirant by Adolphe Sax & Cie

Aspirant by Adolphe Sax & Cie

Met Adolphe Sax & Cie focussen we ons al jaren op het hoogste segment. Ondanks een ruim aanbod studiesaxofoons van andere merken bleek er toch behoefte aan een beter alternatief. Met de Aspirant by Adolphe Sax & Cie kunnen wij dat nu bieden.

Sinds enkele van de grootste spelers de productie naar verhuisden naar lageloonlanden, is de bouwkwaliteit van die instrumenten de laatste jaren enorm achteruitgegaan.

Het gebruik van te zachte legeringen en de minderwaardige polsters zorgen voor heel wat problemen. Schroeven breken af, polsters zijn snel aan vervanging toe en uiteindelijk blijkt de vaak niet zo goedkope saxofoon een dure koop te zijn geworden.

Gebaseerd op één van ’s werelds meest verkochte saxofoons, is de Aspirant is geen gewone instapsaxofoon. Het is een middensegment saxofoon voor de prijs van een studiesaxofoon.

Ook qua looks overstijgt de Aspirant de doorsnee saxofoon. De mat geborstelde finish is voorzien van een heldere, dunne, beschermende lak. De kleppen werden vernikkeld om het geheel beter bestand te maken tegen ruwe handelingen, geheel in de traditie van de vintage saxofoons.

De Aspirant is voorzien van onze nieuwste lichtgewicht Adolphe Sax & Cie koffer. Adviesprijs 1650€, met een introductieprijs van 1250€

PRIMEUR: na lang aandringen is er nu ook de Aspirant tenor saxofoon!
Adviesprijs 2435€, met een introductieprijs van 1841€

Wil je de Aspirant vrijblijvend testen in onze winkel te Brugge of wil je een demonstratie in je muziekschool, harmonie of fanfare? Neem dan contact met ons op!

 


Aspirant II tenor sax

 

Adolphe Sax & Cie
* Koop op afbetaling

* (Frans)

* (Duits)

* (Engels)

* (Spaans)

* (Portugees)

* (Russisch)

* (Chinees)

* (Japans)